try another fontsize: 60% 70% 80% 90%

Startersadvies

Dit is een belangrijk en moedig initiatief. Zoals in de volksmond wordt gezegd : "U gaat voor Uzelf beginnen" - dat betekent dat U rechtstreeks verantwoordelijk bent voor Uw succes, maar ook voor uw mislukking.

Statistieken en de ervaring leren dat 90% van de nieuwe ondernemingen binnen de 3 jaar na hun oprichting verdwijnen en dat de grote meerderheid van deze falingen te wijten zijn aan een gebrekkig beheer : men heeft de verplichte wettelijke formaliteiten niet op regelmatige basis vervuld, men heeft enkel oog gehad voor de verkoop en de productie en daarbij de facturering en de vorderingen van verschuldigde bedragen verwaarloosd.

Het volstaat niet om creatief, moedig en ijverig te zijn. Alvorens een beslissing te nemen, dient u bij elke stap goed ingelicht te zijn en goed na te denken. Zelfstandig zijn, betekent helemaal niet dat U alleen staat : integendeel, een zelfstandige moet raad vragen, hij moet alle oplossingen kennen en zich steeds bewust zijn dat het veel gemakkelijker is om uit te breiden dan om terug te moeten afslanken, te verminderen of te beperken.

Ervaren beroepsbeoefenaars zoals mvcconsult staan klaar om U te helpen. Zij zullen U wijzen op alle wettelijke verplichtingen waaraan U zult onderworpen zijn en wij zullen U de te vervullen formaliteiten tevens vergemakkelijken. Zo kan u beroep op hen doen voor de aanvraag van uw :

ondernemingsnummer
BTW-nummer
aansluiting sociale kas
Laat niet na om een beroep op hen te doen.
Veel geluk...